9%
Стартира преди1364 дни
Събрани3 248 лв.
Цел36 000 лв.
Дарители23

Споделете в социалните мрежи

Над един милион души видяха онлайн как Христо Иванов, Ивайло Мирчев и Димитър Найденов акостираха на брега на Росенец, за да поставят българското знаме на парче земя, незаконно отнето от Сараите и неправомерно пазено от Националната служба за охрана. Няколко дена по-късно живите ни излъчвания показаха как хиляди граждани, издигнали се над страха, отстояха правото си на достъп до превзетия бряг.
Тези събития разместиха политическите пластове в България. Защото твърде много хора видяха осветените от Демократична България безобразия на мафията, завладяла държавата.
Помогнете ни повече хора да научат за престъпленията на управляващото ги задкулисие. Искаме повече наши сънародници да видят, че има хора с кураж да посочват престъпленията и с капацитет да спрат грабежа и да изградят модерна европейска България. Искаме до повече хора да стигне посланието, че алтернатива има.
Без спонсориране, ежедневно публикуваното в социалните мрежи съдържание от Демократична България – видеоматериали, живи предавания, анализи и позиции по актуални теми, е невъзможно да достигне до хората. Минималният месечен бюджет е 16 000 лева.
Помогнете да осигурим присъствието си до края на годината там, където най-ефективно можем да достигнем до избирателите си!

лв.
 
Начин на плащане
Вашите данни

ЕГН и постоянен адрес се изискват от Сметната палата с цел идентифициране на дарителя, тъй като анонимните дарения не са позволени. "Движение Да България" е администратор на лични данни.

Terms

Обща сума на дарението: 10,00 лв. за 12