20%
Стартира преди1365 дни
Събрани1 060 лв.
Цел5 400 лв.
Дарители22

Споделете в социалните мрежи

Тонове отпадъци от замърсени градски пространства събират доброволците от МлаДа България в инициативата „Чиста и зелена София“ през есента на 2020 г.
Вярваме, че с подобни кампании, ние помагаме не само за решаването на проблемите със замърсената околна и градска среда. Инициативи като „Чиста и зелена София“ ни дават възможност с пример и лидерство да реализираме една от основните мисии на Да, България – да създаваме сплотени и граждански активни общности, които имат решимост и компетентност да решават своите проблеми.
През 2021 г. ще продължим серията от събития за облагородяване на градските пространства в София и ще превърнем инициативата в национална – „Чиста и зелена България“.
Организацията на събитията изисква разходи за консумативи, инструменти, разгласяване и екипировка на доброволческия екип, като всяка акция има бюджет от средно 270 лева. Целта ни е през пролетта и лятото на 2021 да организираме 20 събития от серията „Чиста и зелена България“. Така общите разходи възлизат на 5 400 лева.
Подкрепете доброволците от МлаДа България!
Помогнете ни да направим България по-чиста и зелена!

лв.
 
Начин на плащане
Вашите данни

ЕГН и постоянен адрес се изискват от Сметната палата с цел идентифициране на дарителя, тъй като анонимните дарения не са позволени. "Движение Да България" е администратор на лични данни.

Terms

Обща сума на дарението: 10,00 лв. за 12